Абониране за RSS новини
Нова регистрация Забравена парола...
Търсене
Ключова дума(и):  [?]
Продукти Напред

Сподели с приятели
Последно добавени Напред
Разлащане Разлащане

Уважаеми Клиенти,

В раздела "Разплащане" ще Ви запозанем с всички предлагани от нас начини за заплащане на продукта(ите), които сте си харесали и евентуално поръчали. Към настоящия момент предлагаме следните начини за разплащане:

 1. Разплащане при доставка - наложен платеж - Плащането се извършва при доставяне на поръчката стоката от страна на куриерската фирма - доставчик. За избягване на неприятни ситуации, загуба на време и нерви, бихме искали да помолим Вас - нашите Клиенти, при получаване на пратката да проверите следното:
  • целостта на опаковката - дали не е разкъсана, деформирана, намокрена и т.н.
  • отворете пратката и проверете дали получавате всичко което сте поръчали, на цената която очаквате, по възможност проверете комплектацията на продуктита(ите).
  • проверете за видими механични дефекти (пукнато, одраскано, намокрено и т.н.), които биха могли да се дължат на лош транспорт например.
  Ако откриете нещо притеснително - откажете да приемете пратката, не плащайте нищо и веднага се свържете с нас, ако е възможно дори още в присъствието на куриера!
  Ако всичко е наред - заплатете дължимата от Вас сума на куриера донесъл пратката. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката и наложения платеж са или калкулирани предварително в общата сума на поръчката, или са за наша сметка. Ако има разходи, некалкулирани в общата сума на поръчката или присъстват в сметките с цена "0.00лв.", това означава, че тези разходи се поемат от нас - ТЕЙК ЕООД. При определени условия и за определени продукти Клиентите получават като бонус "Безплатна доставка", което означава, че в тези случаи разходите по доставката са отново за наша сметка. Също така във всички случаи ние поемаме разходите по застраховка на пратките.
  Ние получаваме Вашето плащане от куриерската фирма извършила доставката, обикновено след 1-2 дни.


*ВАЖНО: В процеса на поръчката на 2-ра стъпка при избор на "Начин на разплащане" обърнете внимание на стойността на "Такса наложен платеж". Всъщност още на 1-ва стъпка "Начин на доставка", ако маркирате опцията "Разплащане при доставка - наложен платеж", ще получите информация, както за стойността на доставката, така и за стойността на "Такса наложен платеж". В някои случаи въпросната такса може да е "0.00лв." (за сметка на ТЕЙК ЕООД) или да е символична сума. Възможно е обаче, в зависимост от избраната куриерска фирма, както и от стойността на поръчаните продукти, тази сума да се окаже значителна и неприемлива, и да се окаже, че е много по-удачно да изберете друг начин на разплащане или друг "Начин на доставка" (1-ва стъпка). Така например, ако избраната куриерска фирма събира "такса наложен платеж" 2.4%, а стойността на поръчаните продукти е 500.00лв., въпросната такса ще се получи = 12.00лв. Ако не са изпълнени условията за "Безплатна доставка", тази "Такса наложен платеж", както и стойността на самата "Доставка", ще бъдат прибавени към стойността на поръчаните продукти на следващата 3-та стъпка от процеса на оформяне на поръчката. Безспорно "Разплащане при доставка - наложен платеж" е много удобен и много често предпочитан от Клиентите начин на разплащане, но в някои случаи може да се окаже неоправдано скъп начин. Разбира се избора си е Ваш, но Ви препоръчваме да разгледате и другите алтернативни начини за разплащане и за доставка. Всички знаем, че: "Спестеното е спечелено" :)

Информация за останалите "Начини на разплащане" очаквайте скоро ...

Извиняваме се за неудобството !

Ако имате въпроси не се притеснявайте да се свържете с нас на нашите по-най удобния за Вас начин!

Вие Клиентът сте най-важен за нас!

Благодарим Ви!

Пазарна количка Напред
Количката е празна!crying
Връзка с нас Напред
Честита Баба Марта :) Напред
Възможности за всеки! Напред
Коментари Напред
Специални оферти! Напред
Начало | Продукти | Условия за ползване
Take.bg Ardes.bg  IT Works My Vidin ycy
Pan service Vidin Online E-Vidin