Абониране за RSS новини
Нова регистрация Забравена парола...
Търсене
Ключова дума(и):  [?]
Продукти Напред

Сподели с приятели
Последно добавени Напред
Как да поръчам? Как да поръчам?

Уважаеми Клиенти,

Знаем, че времето и нервите Ви са ценни и затова се опитваме да Ви улесним максимално при поръчка на продукти от нашия сайт. Затова на практика няма никакви правила, които трябва да спазвате за да поръчате продукт(и). Трябва само да си харесате продукт и да Ви устройва цената. Ако цената която предлагаме не е цената която очаквате, можете да изполвате формата "По-добра цена?", каквато има към всеки продукт и да ни предложите Вашата цена! Възможно е да не сме успели да актуализираме цените навреме, а и винаги сме готови да преговаряме! Ще коригираме цената, разбира се ако е възможно и доколкото е възможно според конкретния случай и конкретния продукт! Така, че не се притеснявайте да се свържете с нас! Можете да направите своята поръчка по най-удобния за Вас начин, избирайки от всички възможни начини:

1. Поръчка с регистрация - Добре е да се регистрирате, ако все още не сте, защото така ще можете да пазарувате по-удобно и да ползвате някои предимства на Регистриран Клиент, като запаметяване съдържанието на пазарната количка при изход от магазина, хронология и статистика за поръчките, персонални отстъпки и други. Регистрацията е бърза и лесна, не питаме за нищо което не е необходимо за осъществяване на контакт с Вас или доставяне на евентуална поръчка(и). Можете да въведете адрес(и) за доставка, данни за фактура(и), които няма да се налага да въвеждате отново, а ще може бързо да използвате и в бъдеще, ако възнамерявате да ползвате пак услугите ни. Ако вече имате регистрация можете да се "логнете" от "Вход", ако нямате и желаете да се регистрирате използвайте този линк "Нова регистрация". Другото е лесно - натискате бутона "Купи" на желания продукт(и) и след това бутона "Поръчай". Следват 3 стъпки: 1 - Начин на доставка, 2 - Начин на разплащане, 3 - Проверка и потвърждение. Избирате от възможните опции, проверявате и потвърждавате. Ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро за да сме сигурни, че поръчката е действителна, за доуточняване на подробностите, както и за да можем да отговорим на евентуални въпроси от Ваша страна относно продуктите, които сте поръчали. Не бихме искали да Ви изпращаме продукт, който няма да отговаря на Вашите нужди и желания, или пък няма да го получите навреме например. Разбира се винаги можете да го върнете, но така можем да спестим време, нерви и евентуални транспортни разходи. Затова, поне засега смятаме, че е полезно да се свързваме с Вас - Клиентите преди да изпратим поръчката.

2. Бърза поръчка (без регистрация) - В случай че не желаете да се регистрирате можете да използвате кратката форма за "Бърза поръчка". Просто натиснете бутона "Купи" на желания продукт(и) и след това бутона "Поръчай". В появилата се форма попълвате само удобен за Вас начин(и) за да се свържем с Вас и да уточним подробностите относно поръчката. Разбира се има и поле, в което бихте могли да напишете своите изисквания, коментари, адрес за доставка, данни за фактура и други, ако желаете.

3. Поръчка по телефон или Skype - По всяко време може да ни се обадите по телефон (GSM), както и да ни пишете или звъннете на Skype. Използвайте някои от телефонните номера тук или кликнете върху съответата Skype иконка Skype - офис София офис София, Skype - офис Видин офис Видин. Удобно е, а и може да зададете въпросите си веднага относно продукти, наличности, начин и срок на доставка за конкретния случай и всичко останало, което Ви интересува и вълнува. Можете да ни продиктувате или напишете на Skype адрес за доставка, телефон за контакт и всичко, което е необходимо. Ние също можем да Ви държим в течение относно изпълнението на поръчката, кога и с кой куриер да я очаквате и други.

4. Поръчка по Е-майл - Също възможен начин, макар че може да отнеме повече време, особено ако имате допълнителни въпроси и се наложи да си разменим няколко Е-майла. Затова ако изберете този начин бихме предпочели, ако не Ви притеснява разбира се да ни оставите телефон (GSM) за връзка или поне Skype и ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо, за да можем да отговорим на Вашите въпроси и да уточним подробносите около евентуална поръчка. Можете да използвате "Писмо до отдел обслужване на Клиенти" или да ни напишете Е-майл на: gps@take.bg.

5. Поръчка (покупка) в офис (магазин) на ТЕЙК ЕООД - Много ще се радваме да ни посетите в някой от нашите офиси (магазини), ако имате такава възможност разбира се. Те се намират в гр. София на ул. Кадемлия №13 (входа е откъм ул. Велчо Атанасов №36) и във гр. Видин на ул. Цар Иван Асен II №7 и на ул. Цар Симеон Велики №59. Така ще можем най-добре да отговорим на Вашите нужди, да видите, изпробвате и сравните продуктите "на живо" и да направите най-добрия избор. По-голямата част от продуктите на сайта имаме в наличост, а тези които нямаме ще доставим по Ваше желание максимално бързо, за да може да изпробвате и тествате. Ще направим демонстрация и ще Ви покажем как да ги изполвате, ако желаете. Ще се радваме да се запознаем с Вас, а още повече да се сприятелим!

6. Ако се сетите и за друг начин за поръчка - смело го използвайте - Поръчките си може да правите по всяко време на денонощието, всеки ден от седмицата, който и начин да изберете с изключение на номер: 5. "Поръчка (покупка) в офис (магазин) на ТЕЙК ЕООД". Ако желаете да ни посетите "на място" може да го направите или в работното време на обекта, или да се свържете с нас, за да уточним, кога и за Вас и за нас би било удобно да се срещнем. Няма проблем да ни посетите преди или след работното време, както и през уикенда или в неработен ден, само трябва да се уточним предварително за да Ви очакваме. Винаги сте Добре дошли в нашите обекти, независимо дали сте наш Клиент или не. Ще се радваме ако можем да сме Ви полезни!

Ако имате въпроси не се притеснявайте да се свържете с нас по-най удобния за Вас начин!

Вие - Клиентът - сте най-важен за нас!

Благодарим Ви!

Пазарна количка Напред
Количката е празна!crying
Връзка с нас Напред
Честита Баба Марта :) Напред
Възможности за всеки! Напред
Коментари Напред
Специални оферти! Напред
Начало | Продукти | Условия за ползване
Take.bg Ardes.bg  IT Works My Vidin ycy
Pan service Vidin Online E-Vidin