Абониране за RSS новини
Нова регистрация Забравена парола...
Търсене
Ключова дума(и):  [?]
Продукти Напред

Сподели с приятели
Последно добавени Напред
Излезе подобрена версия 5.21 на OFRM Geotrade
Дата:  09.06.2010 г.

Следвайки принципа за непрекъснато подобряване и оптимизиране на навигационната карта на България OFRM Geotrade, разработващият екип създаде подобрена междинна версия 5.21. Тази версия е следствие на стремежа да се направи картата по-удобна за работа и по-точна за навигация, като се отчитат опита на екипа, тестове и обратна връзка с клиентите.

OFRM Geotrade 5.21

Какво е новото?

Тъй като 5.21 е подобрена версия на 5.20 в нея ще откриете същото покритие, брой интересни точки и OFF-Road маршрути. Акцентът е върху подобряването на търсенето на полезни точки (POI), коригиране на неточности в текущите данни и подобряването на визуалния изглед на картата.

Търсете по-бързо и лесно

Вече не е нужно да използвате функцията „наблизо”, когато търсите обекти в цялата страна. В резултат на нарасналия обем от данни в картата при версия 5.20 се изискваше да използвате функцията „наблизо” когато търсите интересни обекти в по-голям радиус от 100 км. Във версия 5.21 търсенето е оптимизирано и сега можете да намирате лесно и бързо всякакви интересни обекти (POI) независимо, колко са отдалечени от Вас.

Доверете се на наличната информация

В стремежа да се направи картата по-полезна за Вас са прецизирани данните и са коригирани някои неточности, които са открити във версия 5.20. Разработващият екип благодари на всички от Вас, които изпращат информация за открити неточности и предложения как да се направи картата още по-добра.

Насладете се на по-добър изглед на картата

За да е още по-удобна и приятна работата Ви с OFRM Geotrade е подобрен и визуалния изглед на картата. Редица от тези подобрения може да не откриете от пръв поглед, но ще усетите техния положителен ефект в процеса на използването на навигационната карта на България OFRM Geotrade.
 
Надяваме се направените промени и подобрения да Ви бъдат полезни!

 Всички новини   Дата 
 Излезе подобрена версия 5.21 на OFRM Geotrade   09.06.2010 г. 
 Излезе новата версия на OFRM Geotrade v5.20   01.06.2010 г. 
 GARMIN анонсира GPSMAP 78   28.04.2010 г. 
 Излезе новата версия на OFRM Geotrade v5.11   05.02.2010 г. 
Пазарна количка Напред
Количката е празна!crying
Връзка с нас Напред
Честита Баба Марта :) Напред
Възможности за всеки! Напред
Коментари Напред
Специални оферти! Напред
Начало | Продукти | Условия за ползване
Take.bg Ardes.bg  IT Works My Vidin ycy
Pan service Vidin Online E-Vidin