Абониране за RSS новини
Нова регистрация Забравена парола...
Търсене
Ключова дума(и):  [?]
Продукти Напред

Сподели с приятели
Последно добавени Напред
Излезе новата версия на OFRM Geotrade v5.20
Дата:  01.06.2010 г.

OFRM Geotrade v5.20

Върху българската карта постоянно се работи, за да бъде по-подробна, детайлна и полезна. Общият брой на населени места и махали, присъстващи в карта ОФРМ Геотрейд вече е 5 898. В резултат на положените усилия, във версия 5.20 са добавени 10 нови населени места с възможност за търсене на улици и кръстовища, като техния общ брой вече е 203 населени места. Въведени са над 5000 нови интересни и полезни POI-точки, с което общо те надхвърлят 49 000. В 8 нови града е възможно търсене на адреси (общ брой 131), а търсенето на жилищни блокове е добавено в още 5 града. Актуализирани са правилата за движение (еднопосочни улици, забранени завои и др.) в големите и по-малките градове.

Изглед от топографския вариант на латиница. 

Специално за офроуд ентусиастите и туристите са добавени и категоризирани голямо количество нови тракове на черни пътища и маршрути, чиято обща дължина достига близо 31 065 километра, от които 4 630 км са туристически и велопътеки. Голяма част от тях включват информация за нивото на трудност и превозното средство, с което са проходими. Язовирите и реките са прецизирани и се изчертават с по-висока точност. Добавени са лифтовете и влековете в планина Витоша.

 Изглед от пътната карта на кирилица.

Вече не е достатъчно само картата да ви води завой по завой до избраната цел. В стремежа си да направи OFRM Geotrade по-прецизна, функцията Line Guide вече е достъпна не само за София, но и за Пловдив, Бургас, Пазарджик и Ямбол. Тази функция позволява при рутиране, освен за смяната на посоката, картата да ви инструктира и за престрояване в правилната лента преди кръстовища. Актуализирани са и ограниченията на скоростта за по-прецизно изчисляване на маршрутите. Сега навигацията с OFRM Geotrade е още по-лесна и удобна!

 Изглед от пътната карта на кирилица.

Ние знаем от какво се нуждаят нашите клиенти, затова OFRM Geotrade ще ви служи еднакво добре, когато навигирате из града, търсите адреси, пътувате из България, разглеждате туристически забележителности или извършвате тежки офроуд преходи.

 Изглед от пътната карта на кирилица с 3D сгради.

Поради голямото количество информация, която съдържа картата, както и поради разностранното й приложение, са създадени няколко разновидности на OFRM Geotrade 5.20. Обособени са варианти за градска употреба (CITY) и за офроуд и туристическо ползване (TOPO). Така на базата на техническите характеристики на вашия GPS и дейността, за която искате да използвате картата, можете да намерите оптималния баланс от производителност и функционалност, които ви дава OFRM Geotrade 5.20.
В следните НОВИ населени места картата поддържа търсене по улици и кръстовища:

Благоевград*, Врачеш, Дупница*, Кресна, Крумовград, Момчилград, Попово, Провадия, Радомир*, Сапарева баня, Симитли, Скравена, Смолян*, Якоруда*
Търсенето по улици и кръстовище е достъпно за 203 населени места
* Изцяло актуализирани данни.
Забележка:
Търсенето по улици и кръстовища е достъпно за 203 населени места, а по-горе са изброени само промените спрямо предишната версия.

Търсене по адреси е възможно в следните НОВИ населени места:
Дупница, Кресна, Крумовград, Момчилград, Радомир, Сапарева баня, Симитли,  Смолян, Якоруда.
Забележка: Търсенето по адреси е достъпно за 131 населени места, а по-горе са изброени само промените спрямо предишната версия.

Търсене по жилищни блокове е възможно в следните НОВИ населени места:
Благоевград, Дупница, Крумовград, Момчилград, Радомир .
Забележка: Търсенето по жилищни блокове е достъпно за 70 населени места, а по-горе са изброени само промените спрямо предишната версия.

Off-Road дял:
Картата съдържа над 31 065* километра офроуд пътища и пътеки, категоризирани по тип на превозното средство за което са проходими, като за голяма част е включена и информация за нивото на трудност на преминаване по тях. За удобство и яснота, офроуд пътищата са представени графично в двуцветен контур, като в зависимост от типа на превозното средство за което са проходими, цветовете имат различно значение.
* Картата съдържа и 4 630 километра туристически и велопътеки 

Научете още за OFRM Geotrade 5.20 тук!

 Всички новини   Дата 
 Излезе подобрена версия 5.21 на OFRM Geotrade   09.06.2010 г. 
 Излезе новата версия на OFRM Geotrade v5.20   01.06.2010 г. 
 GARMIN анонсира GPSMAP 78   28.04.2010 г. 
 Излезе новата версия на OFRM Geotrade v5.11   05.02.2010 г. 
Пазарна количка Напред
Количката е празна!crying
Връзка с нас Напред
Честита Баба Марта :) Напред
Възможности за всеки! Напред
Коментари Напред
Специални оферти! Напред
Начало | Продукти | Условия за ползване
Take.bg Ardes.bg  IT Works My Vidin ycy
Pan service Vidin Online E-Vidin