Абониране за RSS новини
Нова регистрация Забравена парола...
Търсене
Ключова дума(и):  [?]
Продукти Напред

Сподели с приятели
Последно добавени Напред
Garmin nüvi® 1690 и nüLink!
Дата:  27.11.2009 г.
Пан-Европейски GPS, който предлага по-голямо покритие на повече места

oLATHE, Kan., September 3, 2009 - Garmin International Inc., част от Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), световен лидер в сателитната навигация, анонсира nüvi 1690, преносимо навигационно устройство (PND) с вграден безжичен (wireless) модул, който позволява на клиентите да ползват Garmin nüLink! Service. Този сервиз включва различни ценни навигационни онлайн функции като GoogleTM локално търсене, трафик, камери, време, цена на гориво, полети, телефонен указател на White page и Ciao!TM, изключителната социална мрежова система на Garmin, базирана на местоположението Ви, чрез която споделяте Вашите "къде-какво" мнения с приятели и семейство, за да дойдат при Вас, където и да сте в момента. Европейската версия на nüvi 1690 идва с ЕДНА година безплатен Garmin nüLink! Service, който е достъпен почти навсякъде в Европа*. nüvi 1690 е първото онлайн PND, което включва Европейски роуминг и голям период на онлайн сервиз, включен в цената му.

"1690 издигна навигаторите на тотално ново ниво, счупи границите между навигатор и web сервиз в автомобила," каза Дан Бартел, вицепрезидент на Garmin по световните продажби. "Нашите клиенти искат точна информация, на минутата, и сега ще я получат бързо и без затруднения. И най-доброто, nüvi 1690 включва една година Garmin nüLink! с изваждане от кутията, без притесненията на предварително плащане за сервиз."

nüvi 1690 с nüLink! има най-богатата гама от възможности за търсене на точки (POI) в сравнение с всяко друго PND благодарение на осъществяването на Google local search и white page телефонен указател. Google local search Ви "доставя" онлайн интересните обекти (POI) и Ви позволява да търсите дестинации по име или ключова дума, точно както го правите на Вашия компютър. В допълнение, Garmin е създал функция за бързо търсене "quick search", която позволява да търсите по категории, напр. храна, нощувки, гориво, без да пишете това в полето за търсене. В резултат ще търсенето ще получите подробни резултати за много интересни обекти, POI, включително местоположение, бизнес адрес, телефонен номер, рейтинг. А nüLink! телефонния указател ще намери адрес по име.
В допълнение Garmin nüLink! предлага ценни онлайн сервизи като непосредствена трафик информация, постоянно ъпдейтвана информация за камерите, които следят скоростта Ви, актуални цени на горива, данни за времето и разписания на полети.

Google Local Search, Traffic (моментна трафик информация), Weather (време), Flight Status (статус на полети), Safety Cameras (камери), White Pages (Бели страници), Ciao!TM ще намерите във Великобритания, Франция, Италия, Германия, Испания, Холандия, Белгия.
Fuel Prices (цени на горива) - във Великобритания, Франция, Испания и Холандия.
Garmin nüLink! сервизите са достъпни за Австрия, Белгия, Чехия, Дания, Великобритания, Финландия, Франция, Германия, Италия, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Испания, Швеция, Швейцария. Съдържанието варира според държавата и покритието и се променя. Допълнителна nüLink информация ще намерите на www.garmin.com/nulink.

nüvi 1690 е също първият мобилен навигатор на Garmin, който трансформира традиционната социална мрежа към базирана на местоположението мрежа. Чрез Ciao!,потребителите споделят местоположение и впечатления с приятели и семейства. Ciao! потребителите виждат местоположението на приятелите си върху картата и могат да навигират към тях. Ciao!, е патентовано социално приложение, което свързва множество локализирани социални мрежи в едно приложение. Ciao! в момента събира информация от GyPSii и uLocate's Buddy Beacon мрежите. Ciao! е разширяем и се очакват допълнителни партньори в бъдеще.

nüvi 1690 идва по стандарт с ecoRouteTM, модерното ни приложение за създаване на оптимизирани маршрути с икономия на гориво. Когато потребител избере опция "less fuel" (по-малко гориво), nüvi изчислява ефективен маршрут, базиран на разхода на гориво, очакваните скорости на движение, както и данните на ускорение на автомобила. Потребителите могат дори да си създадат по-добри шофьорски навици, проследявайки резултатите от разхода и изминатото разстояние от ecoRoute. Когато се използва с nüLink! цените на горива, потребителят ще може да избира местата за зареждане с цел минимизиране на цената.

Естествено потребителите могат да избират дестинации и от предварително инсталираната база данни с интересни обекти (POI), за да навигират към тях. nüvi 1690 включва "lane assist" (асистенция по ленти) и изглед на кръстовищата. Тези функции правят изключително лесно навигирането по непознати кръстовища и включвания, защото nüvi Ви води в коректната лента с оглед предстоящата маневра.

nüvi 1690 има и Bluetooth® безжична технология за "hand-free" разговори по време на шофиране. Той може да се свърже с над 200 Bluetooth телефони.

Европейската версия на nüvi 1690 има предварително инсталирани карти на Източна и Западна Европа, продукта се очаква на пазара в края на 2009. В Европа ще може да се ползва Garmin nüLink! в рамките на една година след покупката, а абонамента за следващите години се очаква да бъде €79/година. Garmin nüLink! съдържанието варира в зависимост от държавата и покритието. Допълнителна информация за nüLink има на www.garmin.com/nulink.

* списък от сервизи без междудържавен роуминг

 Всички новини   Дата 
 Излезе подобрена версия 5.21 на OFRM Geotrade   09.06.2010 г. 
 Излезе новата версия на OFRM Geotrade v5.20   01.06.2010 г. 
 GARMIN анонсира GPSMAP 78   28.04.2010 г. 
 Излезе новата версия на OFRM Geotrade v5.11   05.02.2010 г. 
Пазарна количка Напред
Количката е празна!crying
Връзка с нас Напред
Честита Баба Марта :) Напред
Възможности за всеки! Напред
Коментари Напред
Специални оферти! Напред
Начало | Продукти | Условия за ползване
Take.bg Ardes.bg  IT Works My Vidin ycy
Pan service Vidin Online E-Vidin